Slooin

Видалити акаунт

Останнє оновлення: 21 жовтня 2026 р.

Видалити акаунт можна в застосунку через Налаштування › Керування акаунтом › Видалити акаунт. Якщо застосунку вже немає на телефоні, це можна зробити й на цій сторінці — перевстановлювати застосунок не потрібно.

Що видаляється?

Що залишається?

Подані тобою скарги не видаляються, а знеособлюються — інформацію про відправника вилучаємо. Повідомлення, які тобі написала інша людина, залишаються в її історії листування. Виняток: твої повідомлення в розмові, щодо якої є ще не розглянута скарга, зберігаються як доказ, доки за скаргою не ухвалять рішення (інформацію про відправника вилучаємо), а потім видаляються. Записи про оплату реклами зберігаються 1 рік окремо від тебе, потім видаляються. Щоб запобігати зловживанням і мати змогу відповісти на можливі юридичні вимоги, 1 рік зберігається короткий запис про видалення (твоя електронна адреса, ім’я, ім’я користувача, спосіб входу, дати створення та видалення акаунта, хто його видалив і чому); його бачить лише команда модерації, після закінчення строку його видаляють.

Видалення не можна скасувати. Ти можеш знову зареєструватися з тією самою ел. поштою, але старі дані не повернуться. Якщо хочеш закрити акаунт тимчасово, скористайся функцією «Заморозити акаунт» у застосунку — під час наступного входу він активується автоматично.

Видалити

Для безпеки ми надішлемо на твою ел. пошту 6-значний код підтвердження; той, хто введе код, зможе видалити акаунт. Код перевіряється на сервері; ця сторінка не має жодних повноважень щодо твого акаунта.

Якщо акаунт створено через Apple і вибрано «Приховати мою ел. пошту» (Hide My Email), код надійде на приватну адресу, яку тобі надала Apple, і буде переслано на справжню адресу твого Apple ID. Якщо щось не вдасться, видали акаунт у застосунку (Налаштування › Керування акаунтом › Видалити акаунт, Підтвердити через Apple) або напиши на destek@slooin.com.